Välkommen till
Götene Kyltransporter och Götene Kyllager!

go down

Vi står inte still!

 

Min far köpte den första kylbilen 1976. Idag förfogar vi över 100 ekipage, vi har både kyl- och fryslager och omkring 280 anställda. Den enorma resa som Götene Kyltransporter har gjort sedan starten hade aldrig varit möjlig utan vår kompetenta personal, som alla har sin personliga del i företagets utveckling.

Dagens krav på den senaste tekniken, ökad flexibilitet och minskad miljöbelastning är en utmaning för hela branschen. För oss är det en självklarhet att utvecklas och inte stå still. Det leder till bättre arbetsförhållanden för personalen och en bättre miljö för oss alla. Det är just därför Götene Kyltransporter har en tätposition när det till exempel gäller kommunikationsteknik och miljöinvesteringar.

Vi var en av de första i branschen att investera i en biogasdriven kylbil. Idag rullar flera bilar drivna på biogas i åkeriet. Våra anläggningar drivs av förnyelsebar energi i form av vindkraft och våra alldeles egna solceller som sitter på taken på våra lager. Att vara öppen för teknikens möjligheter och att våga bryta ny mark, det är vårt sätt att möta framtiden. Det är något som våra kunder uppskattar och förväntar sig av oss.

Sedan vårt nya fryslager stod klart 2009 har företaget utvecklats till ett fullödigt logistikcenter med en kapacitet stor nog att ta hand om de flesta kunder. Vår geografiska placering i Götene gör att vi snabbt når de flesta livsmedelskonsumenter i landet. Framtiden för Götene Kyltransporter ser med andra ord ljus ut. Och den positivism som präglar företaget hoppas vi når ut till er kunder.

90  procent av Sveriges livsmedelsproduceter

På en omkrets av 40 mil från Götene når du 90 procent av de svenska livsmedelskonsumenterna. Det är inte längre än att man når det på en normal tur-och-retur under ett arbetspass. Med ditt mellanlager hos oss i Götene får du en effektiv logistisk lösning och når snabbt ut till konsumenterna.

Våra transporter utförs gällande NSAB 2015.

 

Vi jobbar aktivt med att minska vår bränsleförbrukning

Vi har sedan en tid tillbaka en person som arbetar heltid med att utbilda och vägleda våra chaufförer i bränsleffektiv körning. Läs mer här nedan:

https://www.vehco.se/sv/blog/dramatisk-forbattring-inom-sparsam-korning-av-gotene-kyltransporter-gkt

Affärsidé

Vi skall vara ett flexibelt och professionelt logistiksföretag som alltid ger snabb och säker service till våra kunder.